De kijk op de week van Jules

Dag beste lezers,

Dit weekend stond de derby tegen VV Alveringem op het programma. Er kon best gewonnen worden. Er zouden slachtoffers vallen na het debacle tegen KFC Poperinge. Welgeteld twee spelers, zijnde Dave Delaere en Thomas Vande Veire. Ward Sampers was geschorst en werd vervangen door gelegenheidskapitein Steve Roelens. Blijft de winnende ploeg staan of niet?

Het eerste kwartier was VV Alveringem de baas. WSB toonde tekenen van nervositeit. Op het kwartier scoorde Alveringem eveneens via Aaron Ghysbrecht. Hij werd het straatje ingestuurd en de tackle van Steve mocht niet baten. Tot Ghysbrecht zijn grote verbazing werden de poorten naar doel opengezet en kon hij de zestien binnenwandelen zonder enige vorm van druk. Hij bedankte vriendelijk. Daarna nam WSB het heft in handen en gaf het geen enkele kans meer weg. Zelf kon WSB nog tweemaal scoren via Stijn Derycke en Diony Decoussemaker.

Ruststand was 1-2. Aan de rust werd de wissel die na een kwartier in de wolken hing uitgevoerd. Roelens out, Tim Bentein in.

Na de rust scoorde VV Alveringem tegen, 2-2. WSB bleef morsen met de kansen, maar kwam uiteindelijk toch op voorsprong via wederom Stijn Derycke.

Stephen Lanszweert is de man van de match!

Volgende week komt GS Voormezele op bezoek.

“Door eendracht worden kleine dingen groot”

Groeten,

Jules