De kijk op de week van Jules

Dag beste lezers,

Uitstel is geen afstel! Ik liep wat rond op de club en zag zo vanalles passeren.

Zo blijkt een trainer van de U13 een danig freudiaans afweersysteem te hebben ingebouwd ten opzicht van zijn vorige club, dat hij constant gele en blauwe hoedjes neerlegd tijdens de training. De andere trainers lachten zich een breuk. Het opvallendste is de evolutie die de U13 doormaken. Doe zo voort jongens en meisjes!

De spaghetti-avond was een succes. Vele ouders en spelertjes waren aanwezig. Het werd een topavond vol plezier en lachwekkende taferelen. Het mooiste tafereel was Emiel Roelens die zich moe voelde en maakte van de gelegenheid gebruik om het even mooi mee te delen aan zijn ouders. Papa gehoorzaamde, maar mama bleef maar praten met Ann Baes. Branco vroeg daarop wanneer hij bij Cercle zou spelen. Waarop Emiel zijn handje uitstak. Er zal dus geld over de brug moeten komen. Nu al meer branie dan de papa. Il faut le faire. Trouwens wil ik alle helpende handen bedanken voor de organisatie.

Zaterdagavond was er een blij terugzien met ex-speler, Tony Coutereel. We zijn hem nog niet vergeten en langs deze weg willen we dat nog eens duidelijk maken. Hij wordt binnenkort voor de eerste maal papa. Hij zocht tevergeefs naar Steve Roelens, maar die was er niet. Het was “Vijf voor Twaalf” en het was er leuk. WSB pakte zijn eerste punt in drie jaar tegen Lo-Reninge.

Zondagmorgen ontvingen de beloften de tweede in de stand, WS Zarren. Trouwens mijn grootste respect voor Sam Devloo. Hij liep de Marathon van Gent uit in een mooie tijd en vond nog de energie om aan te sluiten. De handen op elkaar. De beloften konden starten met een mooie ploeg. De Spartaanse verdediging hield stand onder leiding van Koning Vande Veire en zijn “Mighty Green Spartan Brigade”. Wat een wedstrijd speelde Thomas Vande Veire. Daarachter werd de Phocische Muur opgetrokken waarbij inzet en goesting de moortel van de muur vormde. De doelman van dienst, Michael Belleter, moest geen bal pakken. WSB won de wedstrijd met 3-0. Acht doelpunten in twee wedstrijden en evenveel clean sheets. Mooi zo jongens!

“Door eendracht worden kleine dingen groot”

Groeten,

Jules