De kijk op de week van Jules

Dag beste lezers,

Er viel opnieuw heel wat te beleven op de club. BR92′ mocht hun 25-jarig bestaan vieren. Toont toch wel het bruisende verenigingsleven aan in Bulskamp en omstreken. Jos wilde ouders en trainers buiten om 15u want er moest nog veel gebeuren. Het besluit was simpel voor de trainers van de U13. Iedereen wilde blijven, dus moest Jos maar vertrekken. Een logisch en humoristisch besluit. Jos kon er zelf hartelijk om lachen. Ann Baes was jarig en werd trouwens ook 25 jaar (knipoog).

Vrijdagavond werd ik tot staan gebracht door Dieter Torrelle. Hij vond dat hij een vermelding verdiende in mijn rubriek. Na een kort en geanimeerd gesprek wist Dieter wat hem te doen stond. Nadien nog interessante en diepgaande gesprekken tussen Matthijs Dekeyser en Steve Roelens in het bijzonder en nog enkele anderen.

Ik denk dat de UEFA dringend een onderzoek moet instellen naar de statistieken van Dieter Torrelle. Zo speelde hij een halfuur en scoorde tweemaal. Niet zijn eerste huzarenstukje. Scoren is een hobby. Zou hij beter doen dan Mertens? Hij scoort om de 76minuten. De beloften pakten zo opnieuw een punt tegen de derde in de stand. Mag ik ook James Vanmassenhove vermelden. Neen, ik moet. Hij keepte een super wedstrijd.

Tot zover het de nieuwtjes binnen WS Bulskamp.

“Door eendracht worden kleine dingen groot”

Groeten,

Jules