De kijk op de week van Jules

Dag beste lezers,

Vrijdag veel beweging in Bulskamp. Sinterklaas was de schuldige. De eerste ploeg zat in Oudenburg voor een wielerquiz. De beloften en dames hielden een korte trainingsessie om de wedstrijd van de Rode Duivels te aanschouwen. Het was een animerende wedstrijd.

Zaterdag kregen de U13 in Jonkerhove de handen op elkaar van de staf van Jonkershove. Dit voor hun inzet, ploeggeest en wedstrijd. Een ploeg vrienden! Alleen jammer van hun eerste kwartier. Veel werkpunten, maar wel fiere trainers. Jan-Willem Vansteenlandt wordt dringend gevraagd het kanon af te stellen. Je zou bijna gaan denken dat hij niet wil scoren. Dit tot grote hilariteit bij de trainers. Ohja, vanaf heden kun je zeer duurzame batterijen verkrijgen ten huize Beke-Debandt. Duracell kan best vrezen.

Zondag was het wederom tijd voor het optreden van de beloften. Ze wonnen in Cobergher tegen de voorlaatste in de stand met 5-2. Je had zondag doelpuntenmakers en Bart Bulcke die geen vermelding wilde op de scoresheet. Lachwekkende situatie. Er werd hartelijk om gelachen. Laat het niet aan je hart komen Bart!

“Door eendracht worden kleine dingen groot”

Groeten,

Jules