💚🖤 JEUGD speeldag 3 🖤💚

💚🖤 JEUGD speeldag 3 🖤💚
Wegens verschillende communie- & familiefeesten waren er vandaag niet zoveel balballers, maar in kleine groep trainen is ook eens plezant! Volgende week weer allen op post!
Ook dit weekend mocht de jeugd van WSB op verplaatsing spelen en was het dus betrekkelijk rustig op het Cobergher Sportpark.
 
U7 speelden hun match op Tervaete tegen Sporting Keiem. De leerschool, ervaring en plezier staat voorop, maar het mag toch gezegd zijn dat onze toekomstige Rode Duivels maar liefst 52 keer konden scoren deze ochtend! Ook verdedigend ging het goed, eindstand: 17-52 (WAUW! 🤩)
 
– Zon, zweet en heel veel inzet in een heel mooi gelijkopgaande match voor de U8 op het kunstgrasveld te Westende tegen FC Beaufort Middelkerke. Het ging heen en weer, op en af en dan is een 8-8 eindstand niet onlogisch. Winst in de penalty’s met 1-3! Tsjaka!
 
U9, had een off-day, trainer Jan aan het woord: “Goede start leidde tot 1-2 voorsprong op de campus Leffinge, van FC Beaufort Middelkerke, na het eerste kwart. Plots viel het helemaal stil. Mindere passing, geen druk, teveel sympathie voor de tegenstander, soms al eens woordenwisseling… dit leidde tot twee mindere kwarts om ons op het einde toch wat te herpakken. Nog wat werk aan de winkel, 10-5 verlies”
 
U11 had rust dit weekend wegens algemeen forfait van een ploeg uit hun reeks.
 
U15 mocht ook het kunstgrasveld van FC Beaufort Middelkerke, campus Westende, betreden. Heel wat inzet, heel wat doelpunten, 9 in totaal, maar jammer genoeg bleven de drie punten deze keer daar: 5-4. De U15 staat wel nog steeds 2de in de reeks. Kop op team! Op naar volgende week!
 
Morgen ontvangen de Reserven om 9u30 JV Lo-Reninge en gaat de eerste ploeg op bezoek bij KV Koksijde-Oostduinkerke om 15u. VEEL SUCCES!
 
🖤💚 💪 WSB-POWER 💪 💚