🖤💚 Speeldag 6 💚🖤

 • U7 begint sterk aan zijn match tegen Diksmuide. Eerste kwart wordt op beide pleintjes gewonnen. Het 2de kwart is WSB duidelijk sterke, beide veldjes winnen overtuigend. 
  Na de rust wint de U7 op het ene veld met ruime zege, op het andere veld ligt Bulskamp onder… Het 4de kwart is er nog te veel aan, maar onze U7-ploeg deed het schitterend tegen een altijd sterk Diksmuide! 
 • U8 had het niet onder de markt tegen een sterke U8-ploeg uit KRC De Panne, eindscore 5-22. Na een minder goede eerste kwart hebben ze wel gevochten als leeuwen en een pak ervaring opgedaan om te blijven bijten, strijden en scoren! 
 • De U9-ploeg kon een 15-9 overwinning boeken tegen Adinkerke. 
 • Onze U11 speelden een goeie match! Trainders hebben mooi voetbal gezien vooral zeer sterk begonnen! Een mooie eindscore van 13-4 winst in het Cobergher Sportpark! 💪
 • “De U15 begon sterk tegen Diksmuide, maar na 2 minuten toch de 0-1 in onze kooi. In de 4de minuut werd het 1-1. Daarna volgden nog 2 doelpunten langs beide kanten, waardoor het na 10 min al 2-2 gelijk stond. In de 2de 20 minuten kwam het scorebord, na mooi samenspel, op 4-2. Het derde kwart kwam Diksmuide terug op 4-4. Beide ploegen waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Tot in de laatste minuut eindelijk de verlossing kwam! We konden klinken op een 5-4 overwinning!”
 • De beloften toonden veel inzet en doorzettingsvermogen tot einde match, maar helaas een 5-2 verlies in FA Nieuwpoort. Nog steeds een derde plaats in de rangschikking! 💪
 • De voorzitter aan het woord over de eerste ploeg: 
  “Na 4 min op achterstand
  Vanaf dan kansen … maar de goal wilde maar niet vallen.. 
  Net na de rust 48 min goal via Jarne Soete … na eensoloactie van Jari op de flank .. legt ie terug en Jarne legt hem binnen. In de 79e minuut kwam de verlossende goal via Steve Roelens … schot op de keeper … botst terug… en vervolgens Steve met een achterwaartse trap over z n hoofd en over de keeper binnen”