🟢⚫️ J E U G D – Speeldag 8 ⚫️🟢

  • U7 speelt goeie match met diverse overwinningen op Nieuwpoort. Er was zeer mooi samenspel te zien in hun ontwikkeling! En elke sterspeler heeft minstens 1 keer mogen juichen!
  • U8 speelt 7-7 gelijk op het kunstgras van FA Nieuwpoort, maar was de beter combinerende en voetballende ploeg. 👊🏻FA Nieuwpoort
  • U9: Iedereen meteen goed bij de les met mooi samenspel en strakke verdediging. Snel stond de 0-6 op het bord. Teugels wat los zodat Nieuwpoort enkele keren kon tegenscoren. Bulskamp hield echter controle zodat de zege veilig gesteld kon worden. Teamwork zat goed en de match eindigde op 8-18!
  • 💪🏻We laten Jessey, trainer U11, aan het woord: “Echt een goede match gezien!!! 5-2 verloren maar vooral de 1ste 2 helften zeer mooi voetbal gezien, we moeten die lijn proberen doortrekken”
  • Eerste 2 quarters zwak spel van de U15-ploeg in Adinkerke. 1-0 was tot dan de terechte score in het voordeel van de thuisploeg. Een herboren groen-zwart herpakte zich na de rust en haalden zo de punten opnieuw binnen. 1-5 was de verdiende einduitslag! 🥳🥳🥳Morgen allemaal supporteren voor onze seniors! Zodat we een verder vervolg aan deze zeer mooie zaterdag mogen breien! 👊🏻