💚🖤 MATCHDAG 9 & 10🖤💚

MET EEN WEEKJE VERTRAGING, MAAR DAN DUBBEL ZOVEEL LEESPLEZIER! 😉

* J E U G D *
💪 Onze U7 ontving vorige week KWS Houthulst, een zeer waardige tegenstander waar onze toekomstige Rode Duivels een aardige kluif aan hadden! Deze week stond een sportieve & leuke wedstrijd tegen Sporting Keiem op de agenda! Twee zaterdagochtenden waar heel veel plezier gemaakt werd, heel veel gescoord en vooral: weer gegroeid in het spel!
 
💪 De U8 mocht na de 22-2 overwinning van vorige week tegen VVG Alveringem deze week FC Beaufort Middelkerke ontvangen. Na de heenwedstrijd waar onze U8 ervaring op kunstgras kon opdoen was FCBM in minder goeie doen. Na heel veel mooi combinatiespel, inzet en enthousiasme werd een 19-7 overwinning geboekt waar alle spelers minstens 1 goaltjemeepikten!
 
💪 De U9 boekte vorige week tegen VVG Alveringem een nipte 11-10 overwinning. Heel vlotte start met mooi voetbal en sterke duels zette halfweg de match een mooie voorsprong op het bord. Op wilskracht werd het een nipte overwinning. De U9 zijn verder aan het groeien! Deze ochtend kwam ook FC Beaufort Middelkerke naar het Cobergher Sportpark. FCBM startte zoals hun naam deed vermoeden: een wervelwind! 0-4 in geen tijd… Wat peptalk en bijsturing van trainer Jan deed WSB deugd en langzaam kwamen we aansluiten. Laatste 2 kwarts gingen goed op en neer en WSB trok aan het langste eind: 9-8!
 
💪 De U11 had vandaag een tegenstander die forfait had gegeven waardoor we enkel terugblikken op vorige week, we laten trainer Marc aan het woord (die inviel voor het vaste trainersduo): De U11 had een off-day, net zoals de scheids die zich wat overslapen had 🙃. In heel korte tijd stond het 0-4 voor de U11 van VVG Alveringem, wat tactische ingrepen mochten niet baten waardoor het 1-6 stond halfweg. De twee laatste quarters werd de rug enigsins gerecht, doch werd er met 4-11 verloren.
 
💪 De U15 had het zonder wisselspelers niet zo makkelijk tegen een stug spelend Sporting Keiem en boekte vorige week een 0-2 verlies. Dit weekend werden de ruggen gerecht en speelden ze FC Beaufort Middelkerke naar huis met een 12-0 overwinning. “Het was nochtans een trage diesel die op gang kwam: 0-0 na het eerste quarter. Onverwacht kwamen ze 2-0 voor op het einde van het tweede quarter, wat wel leuk is om de rust in te gaan. Na de rust sloeg de motor helemaal aan…” dixit een trotse trainer!
Wist je dat onze U15 zich meer en meer nestelt in de top 3 van hun reeks? Volgende week op verplaatsing naar directe concurrent Fusion Oostende… Een rechtstreeks duel tussen de eerste twee in de stand…

🖤💚🤩🥳🤩💚🖤
 
* S E N I O R S *
 
💪 De reserven hadden vorige week geen match en ook dit weekend niet omwille van forfait van tegenstander Merkem Sport.
 
💪 Onze groen-zwarte-eerste-ploeg-krijgers ontvangen VK Langemark-Poelkapelle morgen op het Cobergher Sportpark om 14u30, maar gingen vorige week op bezoek bij KV Patronaat Gits, we laten kapitein Steve Roelens aan het woord: “Al speelden we tegen de tweede gerangschikte uitde reeks. Onze jongens hadden er zin in. De werkpunten op de trainingen wierpen hun vruchten af. Het prachtig veld werd omgetoverd tot een sompig speelterrein. Initieel pakte onze goalie uit met enkele reddingen en stond de organisatie pal. Na een kwartier moesten we onze gewonnen geven na een afstandsschot. De ruggen bleven recht en de 0-1 bleef op het bord staan tot verbazing van vriend en vijand. Het was nu zaak om scherp en met vertrouwen de tweede helft aan te vatten. Wat een probleem was de afgelopen weken. De focus en scherpte was aanwezig. Desalniettemin scoorden ze de 2-0 in minuut 51 na een foutje. Opnieuw gaven de jongens niet af en streden ze voort. WSB was af en toe zelfs gevaarlijk. Het spelbeeld bleef hetzelfde, maar Gits zette uiteindelijk de 4-0 op het bord na opnieuw twee foutjes. Toch kregen de jongens complimenten uit onverwachte hoek. De Gitse staf sprak vol lof over WSB na de wedstrijd. We maakten het ze moeilijk. Ze vonden geen oplossing tegen een sterke organisatie. De ontlading na de 3-0 gaf dit ook weer. We mogen trots zijn op onze prestatie.
 
Veel succes morgen!
 
💪🖤⚽💚⚽🖤💪