🖤💚 Speeldag 7 💚🖤

  • U7 maakte kennis met een gelijkwaardige tegenstander in Oostduinkerke: opnieuw veel geleerd, veel plezier en veel ⚽️⚽️⚽️⚽️! Ze hebben opnieuw kunnen groeien in de ontdekkingsreis van het voetbalspelletje! 💪🏻🖤
  • U8 speelt woensdag in & tegen Lombardsijde💚
  • De U9 boekte een 10-20 overwinning in Koekelare. Desondanks mooie combinaties en de overwinning lijken ze (af en toe) bang te zijn van de tegenstander…. Die over-mijn-lijk-mentaliteit moet er nog in, dixit trainer Jan.🖤
  • Ons trainersduo Jarne en Jessey van de U11 bouwen verder aan een groeiende ploeg, uitslag (1-10) minder van belang want een goeie inzet gezien! 💚
  • Het motto van de U15 was ook deze week ‘Veni Vidi Vici’ en namen een 0-11 overwinning mee naar huis van op het plein te Oostduinkerke. 🖤
  • De beloften hadden een off-morning en konden de drie punten tegen een goed voetballend KV Koksijde-Oostduinkerke niet thuishouden, 1-3 eindstand. 💚
  • Ons eerste elftal kon tegen Nieuwkapelle met een 0-1 ruststand gaan pauzeren. Na de rust werd het snel 2-1, volgde een rode kaart en stond de 3-1 eindstand snel op het bord. De laatste 35 minuten werd er gevochten als 🦁🦁🦁 tegen een ploeg met een man meer. Chapeau jongens!! 👊🏻