Matchday 05/02 – 06/02

We komen graag terug op de vorige speeldag:
  • Voor onze U7 hebben we een andere datum moeten plannen om Vamos Oostende te ontvangen op het Cobergher Sportpark.
  • De U8 kon na 2 zaterdagen ‘verplichte pauze’ eindelijk terug een goeie pot voetbal spelen op zaterdagochtend. Tegen KWS Oudenburg toonden ze wat ze in hun mars hebben en stond het na 3 quarters 7-3. Ze maakten het nog (onnodig) spannend, maar konden toch de 10-9 overwinning thuis houden. 💪
  • De U9 begon minder goed aan de partij tegen Houthulst, met als gevolg dat dit te zien was in de tussenstand: 3-7. Op karakter (wat ook een belangrijke factor is, moet niet altijd mooi voetbal zijn 😉) toch een 8-7 overwinning uit de brand kunnen slepen. Duidelijker kan het niet: #WeBeatAsOne
  • Jammer genoeg was er vrijdagavond een last minute bericht dat de U11 van FA Nieuwpoort niet kon komen wegens te veel besmettingen in de ploeg… Trainers Jessey & Jarne speelden een interne oefenpot met de beschikbare spelers!
  • U15 3-4 verlies tegen FC Beaufort Middelkerke. 1ste kwart bleef 0-0, de rust ingegaan met 0-1, met een goal op off-side… Daarna werd het 0-2 ook een cadeautje, toen kwam eindelijk de 1-2. Jammer genoeg geëindigd met 3-4 en 10 spelers.
  • Ook de eerste ploeg trad aan op zaterdag(avond) en speelde een goeie match in Nieuwpoort, maar kon er jammer genoeg geen punt meenemen (4-0) naar het Cobergher Sportpark.
  • De reserven speelden een dijk van een ochtendmatch op zondag en klopten SC Lombardsijde (de leider) met 2-1!
    💚💪
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Ploeg Uur 05/02 Balbalschool 10u 9u15 9u30 Matchdag U8 10u Referee *** U9 U11 U15 06/02 Reserven Eerste ploeg 9u30 13u30 10u Kleedhokje WSB Bezoekers nvt nvt nyt KRC De Panne WSB WSB KSV Veurne ws Adinkerke -WSB WSB KSeurne Veurne Sporting Keiem WSB eurne WSB WSB FC Beaufort Middelkerke Mart 15u nyt nvt nvt nyt Luka nvt nvt nb nvt nvt nvt nnb nvt nvt nvt nvt'