Matchday 12/02 – 13/02

About last weekend…
 • U7
  De spelertjes waren bij aanvang precies niet goed wakker. Moeilijke pasjes naar elkaar en niet hard genoeg in de duels… Gelukkig konden ze nog scoren en zo een overwinning gaan boeken in De Panne.
 • U8
  Minder goeie match van de U8. Dankzij het harde werk van een superieure Jelle stond het maar 4-5 einde derde quarter. Daarna was het op, 4-12 verlies tegen een Veurne. Maar weer veel bijgeleerd!
 • U9
  WS Adinkerke – WSB: “Niet wakker genoeg, geen wil om de bal te winnen… We keken snel tegen een 2-0 achterstand aan. Dan gelijk opgaand tot en met 3de quarter, de 5-5 stond toen op het scorebord. Heel goed 4e quarter met mooi voetbal, 5-8 als eindstand.”
 • U11
  “Heel veel goeie dingen gezien. We komen 0-1 achter tegen Veurne, maar remonteren snel naar 2-1. Uiteindelijke eindstand 8-11. Een bere-dery tegen KSV Veurne die het moeilijk had om in hun spel te komen door het samenspel van onze U11” Ze zijn duidelijk de volgende stappen aan het zetten!
 • U15
  “We verloren in Keiem met 2-3. Imali hersenschudding… Noah afgevoerd met de ambulance, gebroken sleutelbeen. Str**tmatch…” Veel succes alvast aan Noah & Imali!
 • Reserven
  Ook de reserven speelden een ware derby in & tegen KSV Veurne, altijd geladen deze wedstrijden. Er was een dominante helft voor elke ploeg, veel wind en een 3-1 achterstand. Met hard knokken (figuurlijk dan 😉) kwam de reserveploeg met een punt naar huis: 3-3
 • Eerste ploeg ontving FC Beaufort Middelkerke en had een moeilijke namiddag mede door heel wat blesures… De nederlaag (0-8) is absoluut niet plezant, maar het draagt bij tot de ervaring. We betalen dit seizoen leergeld, maar kunnen in ’22-’23 volop knallen!
 
Tijd om naar het komdene weekend te kijken!
De balballers trainen zoals gewoonlijk op zaterdagochtend in de zaal, alle andere jeugdploegen voetballen op verplaatsing, behalve de U9, zij hebben een weekendje rust.
De reserven ontvangen FA Nieuwpoort zondagmorgen en kunnen zo misschien de top 3 in de rangschikking binnensluipen. De eerste ploeg gaat op bezoek naar VV Koekelare… We konden tegen Koekelare de drie punten thuis houden, lukt het ook om ze mee te brengen naar WSB? C’mon groen-zwart!
 
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Ploeg Uur Matchdag ..்ல் 9u30 12/02 Balbalschool 10u U7 9u30 U8 U9 U11 U15 13/02 Reserven Eerste ploeg Referee 9u30 13u45 9u30 14u KWS Oudenburg WSB Sc Lombardsijde WSB geen wedstrijd SC Lombardsijde WSB Merkem Sport -WSB WSB FANieuwpoort w Koekelare WSB nnb nnb nnb'